Fukt & Vattenskador
i Västerås

Bygg och fastighetsutveckling

Vi löser fukt och vattenskador.


Problem med fukt eller vattenskador? eller vill du kontrollera ditt badrum eller vind t.ex. Vi utför kontroller samt åtgärdar alla typer av fuktproblem.

Fukt är ett stort problem i våra hus, vi har ändrat våra vanor. Våra vanor med att laga mat, vi duschar mycket mera och husdjur är inne. Vi har också ändrat vårt sätt att värma upp våra hus, vi har ersatt olja med en värmepump t.ex. Vi eldar inte heller med ved.

Tidigare i huset var det lite sämre isolerat och murstocken var varm, det gjorde att huset mådde bra. Vi gör tilläggsisoleringar på vind och fasad, vi byter till tätare fönster. Givetvis så ska vi göra så att våra hus blir mera energieffektiva men man ska ha kunskap och det ska utföras på rätt sätt.

ANLITA BYGG & FASTIGHETSUTVECKLING

Förverkliga ditt byggprojekt.

Vi försöker vara den kompletta byggaren med lyhördhet mot kunderna.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kundprojekt

  • Petra Bergsten
    Jag trodde att våra golv och vår trappa var bortom all hjälp! Jag kontaktade Bygg & Fastighetsutveckling och inom kort kom de och trollade. Våra golv blev som nya, vi begriper fortfarande inte vad som hände!
    Petra Bergsten
  • Hans-Olof Söderkvist
    Golvslipning och lackning. Blev väldigt positivt bemött både vad gäller offert, arbete och fakturering. Ordning och reda samt kontinuerlig kommunikation och återkoppling. Inte billigast med bästa valet!
    Hans-Olof Söderkvist
Begär offert