Dörrar & Fönsterbyte
i Västerås

Bygg och fastighetsutveckling

Profesionella fönster & dörrar för dina projekt.


Att byta fönster och dörrar är en stor investering och därför är det viktigt att välja rätt typ av fönster. Det finns många faktorer att tänka på såsom komfort, ljud, material, färg, funktion, energi m, m Vi erbjuder sortiment som är tillverkat för vårt nordiska klimat och vi har med stor omsorg valt våra leverantörer. Våra snickare monterar era nya fönster och dörrar och sätter nya foder runt om. Vi lämnar givetvis garanti på materialet samt arbete.

Vid ett komplett byte av alla fönster och dörrar ingår det ett 6 månaders kontroll, där går vi igenom med kunden alla fönster och dörrar och justerar vid behov.

ANLITA BYGG & FASTIGHETSUTVECKLING

Förverkliga ditt byggprojekt.

Vi försöker vara den kompletta byggaren med lyhördhet mot kunderna.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kundprojekt

  • Petra Bergsten
    Jag trodde att våra golv och vår trappa var bortom all hjälp! Jag kontaktade Bygg & Fastighetsutveckling och inom kort kom de och trollade. Våra golv blev som nya, vi begriper fortfarande inte vad som hände!
    Petra Bergsten
  • Hans-Olof Söderkvist
    Golvslipning och lackning. Blev väldigt positivt bemött både vad gäller offert, arbete och fakturering. Ordning och reda samt kontinuerlig kommunikation och återkoppling. Inte billigast med bästa valet!
    Hans-Olof Söderkvist
Begär offert