Badrumsrenovering Västerås

Bygg och fastighetsutveckling

Professionella badrumsrenovering när resultatet räknas.


Vi hjälper er med ert badrum, vi är den kompletta leverantören. Vi egna snickare, plattsättare och egen rörmokare. Det gör att vi kan ha kontroll över hela bygget. Med våra leverantörer kan vi erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster.

Hur går det till?
Vi gör ett hembesök och tillsammans med kunden, vi tittar på förutsättningarna för det nya badrummet. Vi tittar på allt från val av belysning, kakel, golvvärme etc. prisförslag ges till kund för själva badrummet. Ni väljer kakel, klinker och badrumsinredning i lugn och ro från våra leverantörer. Valet av det yttre får ni som kund avgöra, det inre har vi redan valt!
Vi jobbar uteslutande med Finjas produkter i badrum, allt från första primer till sista silikon strängen. Vi har utbildning på Finjas produkter och kunden erhåller givetvis garanti på utfört arbete.
Vi startar upp och river ut gammalt material för att sedan byta alla rör och brunnar. Det kan vara svårt för oss att förutse vad som döljer sig under golv och väggar. I vissa fall så river vi först och offererar då vi vet alla förutsättningar.
Vi bygger upp badrummet efter alla regler som gäller för våtrum, allt dokumenteras på bild samt att checklistor och kvalitetsdokument fylls i. När badrummet är klart så besiktigas badrummet tillsammans med kund och alla dokument samt ett USB med alla bilder på utförande ges till kunden.

ANLITA BYGG & FASTIGHETSUTVECKLING

Förverkliga ditt badrumsprojekt.

Vi försöker vara den kompletta byggaren med lyhördhet mot kunderna.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  • Petra Bergsten
    Jag trodde att våra golv och vår trappa var bortom all hjälp! Jag kontaktade Bygg & Fastighetsutveckling och inom kort kom de och trollade. Våra golv blev som nya, vi begriper fortfarande inte vad som hände!
    Petra Bergsten
  • Hans-Olof Söderkvist
    Golvslipning och lackning. Blev väldigt positivt bemött både vad gäller offert, arbete och fakturering. Ordning och reda samt kontinuerlig kommunikation och återkoppling. Inte billigast med bästa valet!
    Hans-Olof Söderkvist
Begär offert